Osteo-kinetic este un centru de reabilitare medicală și are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților prin programe integrate de osteopatie, kinetoterapie și masaj.

Ue-IMG
Image Alt

Despre noi

Conceptul Osteo-Kinetic

Osteo-kinetic este un centru de reabilitare medicală și are ca scop îmbunătățirea calității vieții pacienților prin programe integrate de osteopatie, kinetoterapie și masaj

Osteopatie

Terapie manuală holistică , integrativă și mijloc de diagnostic, având că principiu de bază abordarea corpul omenesc la nivel global de manieră completă și unitară.

Află mai multe...
Kinetoterapie

Kinetoterapia se foloseşte pentru recuperarea medicală somato-funcţională şi constă într-un ansamblu de tehnici şi metode având în centru exerciţiul fizic.

Află mai multe...
Masajul de relaxare și terapeutic

Masajul terapeutic este o formă de tratament paramedicala, care se aplică pe zone tensionate cu scopul de a îmbunătăți mobilitatea și funcționalitatea zonei..

Află mai multe...

Viziunea noastră

Pentru că fiecare om este unic, actul therapeutic va fi unul individual construit în urma unei consultații amănunțite prin alegerea metodelor și tehnicilor corespunzătoare nevoilor de moment și pe termen lung.

Vă oferim

Spațiu utilat modern, terapeuți cu studii de specialitate de nivel internațional și peste zece ani experiență în domeniul recuperării medicale și soluții optime de rezolvare a problemelor specifice.

Cunoaște echipa

Osteopatie

Medic Osteopat - Profesor Kinetoterapeut - 10 ani de experiență în domeniul recuperării medicale.

Kinetoterapie

Kinetoterapeut cu studii de licență și masterat în domeniul recuperării medicale.